Okei, se lienee virallista – Megadethin Dave Mustaine on sekaisin kuin seinäkello

Poliittisena älykkönä mielellään esiintyvän metallimiehen mielipiteet alkavat lähennellä teekutsuliikkeen helmiä.

Kuva: Nelly Tatti

Musiikkiblogit ovat pitäneet viime aikoina ilahduttavasti Dave Mustainea tiukilla. Sitä mukaa kuin pahis-Dave on laukonut haastatteluissa kukkasia, nettiin on ilmestynyt hätkähdyttäviä artikkeleita Obamaa ja homoja vieroksuvasta Megadeth-känisijästä.

Mustainen homokommenteista on uutisoitu myös Rumbassa, mutta onhan tässä ollut kaikenlaista muutakin. Obamaa hän on sanonut suoranaisesti inhoavansa, ja demokraattipresidentin sijaan Mustaine on julkisesti kaipaillut Valkoiseen taloon republikaania – ja kaikista republikaaneista vieläpä patavanhoillista Rick Santorumia.

Ei kai sinä mitään, kukin äänestää ketä huvittaa, mutta nyt alkaa homma mennä jo kipeäksi. YouTubesta löytyvällä fanivideolla näkyy häkellyttävä pätkä, jossa Mustaine manaa vakavana singaporelaisyleisölle, kuinka Obama ”on lavastanut” viime aikoina kaikenmoisia massamurhia elokuvateatterissa ja Sikh-temppelissä, jotta saisi ajettua läpi kauhistuttavan asekieltolain. Mustaine tokaisee, että tätä tahtia Yhdysvallat on muuttumassa ”natsi-Amerikaksi”.

Voisi sitä metallijumalakin vähän miettiä, mitä julkisesti suustaan päästää. Videon voit katsoa tästä. Jutun bongasi ensimmäisenä Metalsucks.