Olavi Uusivirta ei huijannut: uusi single tuo muutosta vanhaan

Uusivirta on mainostanut tehneensä uudesta levystään kunnianosoituksen suurille suomirockareille. Tuoreella singlellä tosiaan kuuluu Hectorin, Juha Lehden ja kumppaneiden vaikutus.

Kuva: Niko Mitrunen

Elvis istuu oikealla -albuminsa julkaisuun valmistautuva Olavi Uusivirta kertoi aiemmin, että maaliskuussa julkaistava uutuuslevy olisi aiempaa duurivoittoisempi. Tyylikokeiluistaan, postpunk-arvostuksestaan ja herkän melankolisista lauluistaan tunnetun Uusivirran tapauksessa tämä olisi selkeä muutos entiseen. Artisti esittelee nyt levynsä ensimmäisen singlen, ja toden totta, Nuoruus voisi olla tarinallisesti ja poljennoltaan hyvin vaikkapa Sir Elwoodin hiljaisten värien tuotantoa.

Kappaleen voi kuulla ainakin tykkäämällä Uusivirran Facebook-sivusta. Suuntaa siis tänne ja perehdy asiaan.

Aiemmin kävi myös ilmi, että Rakel Liekki ohjaa Uusivirran levyn ensimmäisen musiikkivideon, mutta hänellä on vapaat kädet valita albumilta sopiva biisi työstettäväkseen. Se tuskin on tämä Nuoruus – Uusivirta kun paljasti tovi sitten, että videolla vierailee miekannielijä Lucky Hell, eikä hurjapäistä performanssitaiteilijaa ole helppo kuvitella leppoisasti kulkevan singlebiisin yhteyteen.