Rapatessa roiskuu: Laulajatähti pidätettiin alastomana ja humalassa kolaroimansa auton liepeiltä

Kaiken muun hyvän lisäksi tämä miljoonia levyjä myynyt ja kuusi Grammya voittanut country-stara Randy Travis uhkaili aikovansa ampua poliiseja. Niin sitä pitää!

Kuva: Wikipedia

Yli 25 miljoonaa levyä myynyt, 22 listaykköseksi noussutta hittiä levyttänyt, kuusi Grammya urallaan voittanut ja Hollywood Walk of Fameen tähden saanut country-tähti Randy Travis pisti tiistaina vähän ranttaliksi. Alaston ja päihtynyt 53-vuotias yhdysvaltalaislaulaja pidätettiin tietyömaan aitoihin rysäyttämänsä auton liepeiltä. Asiasta kertoi The Guardian.

Jupakka lähti liikkeelle, kun poliisit hälytettiin Teksasin Tiogan kylässä sijaitsevaan sekatavarakauppaan, jonka myyjä kertoi savukkeita tivanneesta alastomasta miesasiakkaasta. Lontoäidin antamiin vetimiin sonnustautunut tyyppi oli myyjän mukaan suuttunut, kun häneltä oli kysytty, miten herra aikoo ostoksensa maksaa. Hieman myöhemmin poliisi sai jälleen ilmoituksen alastomasta miehestä, tällä kertaa makoilemassa autotien varressa. Kun poliisit saapuivat paikalle, he löysivät Travisin, joka köllötteli kolaroidun Pontiac Trans Amin lähistöllä.

Travis ei suostunut puhallustestiin, ja kun viranomaiset veivät hänet asemalle, laulaja uhosi ”ampuvansa ja tappavansa kaikki tapausta tutkivat poliisit”. Tämä on luonnollisesti Amerikassa fiksu siirto.

Keskiviikkoaamuna Travis sitten pääsi takuita vastaan vapaaksi, mutta jatkotoimenpiteitä seuraa. Päihtyneenä ajamisesta Travis olisi vielä selvinnyt pahimmillaankin kuukausien kakulla, mutta poliisien uhkailemisesta saattaa pahimmassa tapauksessa rapsahtaa kuuden vuoden linnareissu.

Travis pidätetiin myös viime helmikuussa julkijuopottelusta. Hän on juuri eronnut 19 vuoden avioliiton jälkeen vaimostaan Lib Hatcherista, joka oli myös Travisin manageri.

No, sattuuhan sitä paremmissakin piireissä! Elämä meitä kutakin koettelee vuorollaan, joten toivokaamme, että Mr. Travis kykenisi purkamaan demoneitaan vaikka muutamaan pirunmoiseen country-biisiin viinapulloon hukkumisen sijasta.