Snipe Drive kiertää Kiinaa – lue runditunnelmat blogista

Snipe Drive lensi tiistaina 9.3. Kiinaan yhteensä 11 keikan kiertueelle. Tuusulalaisbändi kiertää maata parin viikon verran ja esiintyy muun muassa Pekingissä, Shanghaissa ja Nanjingissa.

Kuva: Snipe Drive

Tuusulalaisen Snipe Driven kiertuetta väitetään pisimmäksi, mitä mikään suomalaisyhtye on Kiinassa tehnyt, mutta tiedotteessa on vähän Hyrylän-lisää: joulukuussa 2008 torniolaislähtöinen Moses Hazy kävi Kiinassa 13 keikan kiertueella.

Oli miten oli, Snipe Drive päivittää reissun päältä blogia, joka valottaa kiinalaista kiertuearkea. Kuten arvata saattaa, kaikki ei toimi ihan niin kuin kotikulmilla on totuttu. Siitä esimerkiksi käy vaikkapa tämä blogista poimittu aamiaiskokemus:

”Aamiaisella odottaa jokseenkin epävarmanoloinen ’kokki’. Päädymme tilaamaan n. euron hintaisen laadukkaan vihannessalaatin. Eteemme lyötiin läjäpäin öljyttyä jäistä kaalia. Limainen öljytty salaatti pitää meidät hymyssä, mutta mieli tekee jotain muuta tänä aamuna. Päädyimme tilaamaan lisäksi kaurapuurot. Taikuri löysi laatikostaan kissanhiekkapussin kokoisen kaurakassin ja ynnäili vissiin vesi/kaura seoksen suhdetta. Taikuri Luttinen osoittautuu innovatiivikseksi puuronluojaksi.

Tässä resepti:

Mittaa neljään korkeaan lasiin ½ kiinalaisia kauraleseitä ja loput kuumaa kraanavettä.

Naurupyrähdyksemme jälkeen saamme puuroannokset juomalaseissa eteemme. Päädyn kysymään kolmen Michelin-tähden kokilta:

’Am I supposed to drink this?’

– Yes, I’m sorry.”

Kippis ja kulaus – kaurapuuro kiinalaisittain.
Snipe Drive Kiinassa:
11.3. Peking, D22
12.3. Tianjin, Nic Club
13.3. Peking, Mao Live House
14.3. Shenyang, Meidiqi
15.3. Zhengzhou, 7 Live
16.3. Nanjing, Castle
17.3. Nanchang, Black Iron
18.3. Changsha, Coco Bar
19.3. Wuhan, Vox
20.3. Shanghai, Yu Yin Tang
21.3. Peking, 2 Kolegas