Snoop Dogg, ei kun siis Snoop Lion, saa oman konsolipelinsä

Snoop Dogg kävi viime vuonna Jamaikalla ja löysi sieltä Haile Selassien. Se oli niin kova juttu, että sitä pitää juhlistaa uuden albumin lisäksi vielä omalla konsolipelilläkin.

Kuva: Getty Images

Gangstarap-elämän viherpunakeltaiseen herätykseen vaihtanut Snoop Lion julkaisee 23. huhtikuuta uuden Reincarnated-albumin, joka on samalla ensimmäinen miehen reggaepersoonan nimellä julkaistava albumi.

Albumin julkaisupäivänä on tarkoitus tuoda markkinoille myös Snoopin itsensä tähdittämä konsolipeli Way of the Dogg, johon on haettu vaikutteita kung-fu-elokuvista ja 1970-luvun blaxploitation-filmeistä.

Peli tulee olemaan jonkinlainen taistelupelin ja musiikkipelin yhdistelmä. The Guardian -lehdelle Snoop kuvaili peliä sanoilla ”rhythm-action, beat-matching combat experience”.

Vaikka pelin nimessä esiintyy Snoopin vanha pseudonyymi Dogg, tulee peli kuitenkin sisältämään sankarinsa tosielämässäkin kokeman ”henkilökohtaisen, spiritualistisen matkan” Snoop Doggista Snoop Lioniksi.

Pelin musiikkitarjonta tulee luonnollisesti koostumaan Snoopin omasta musiikista. Way of the Dogg julkaistaan Xbox- ja Playstation -konsoleille sekä iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.