Stalingrad Cowgirlsin kiertueblogi, osa II: Kadonneen kiertuemanagerin arvoitus

Stalingrad Cowgirlsin Kiinan-valloitus kohtaa odottamattomia haasteita jo ennen alkuaan. Kiertuemanageri on kadonnut kuin maan nielemänä ja pari keikkaa joudutaan perumaan.

Teksti: Stalingrad Cowgirls, kuva: Warner

30.4.2010 Helsinki-Vantaan lentokenttä

”Paul, are you touring in Bermuda Triangle?? No email, no phones, what the hell?”

Okei, meidän kiertuemanageri Kiinan päässä on kadonnut ja vielä on tuhannesti hommia tekemättä ja varmistamatta.

Me istutaan tällä hetkellä Helsinki-Vantaalla ja odotetaan koneeseenpääsyä aika surkuhupaisat fiilikset päällä. Saas nähdä mitä tuosta Kiinan keissistä nyt tulee. Ainaki aateltiin ottaa tuo koko hässäkkä ilman turhaa stressiä, mutta hommat
kuitenkin ammattimaisesti hoidellen. Ei kelpaa lähtiä Lapista asti Kiinaan vaan sotkemaan.

Lento kestää noin 8 tuntia kuulemma. Itse unohdin ostaa nikotiinipurkat, mutta ajattelin hyökätä unimaailmaan JJ:n (Suomen Live Nationin, meidän keikkamyyjän, managerin, damagerin) unilääkkeillä.

Vuos sitten Japanin lennolla oli ihan mielenkiintoista kun nuo samat lääkkeet nassuun nakkelin. Uni vei välittömästi ja Henna säikähti, ku menin oudoksi.

Meidän yöhän alkaa nyt samantien kun päästään koneeseen. Kone lähtee öbaut klo 18 Suomesta ja sitten ollaan hetikohta Pekingissä.

BEIJINGissä meillon kaks keikkaa kahtena päivänä ja tosiaan Kiinan kiertuemanagerin hukkaantumisen vuoksi meiltä peruuntui Shanghain ja Wuhanin keikat. Saas nähdä, meneekö lomailuksi loppurundi. Nimettiin rundi kadonneen kiertueheebon mukaan ”Where is Paul?” -rundiksi. Täysiä häätyy vetää siis jo pelkästään näillä Pekingin hässäköillä, eihän se muu auta.

Eniten tässä nyt jännittää tuo lento ja koko lennon kestävä nikotiinittomuus ja myrkyttömyys. Ehkä ihan hyväksi, jospa tuosta lähtis tosiaan se kauan odotettu röökilakko. Ja tosiaan, meillä on mukana Suosikista Peki, joten vois odotella sinnekin jotain mainintaa meidän pienestä seikkailusta.

– Enni ja muut henkilöt