Tässäkö Guns N’ Rosesin lauantain settilista?

Lauantaina Käpylässä – jos Luoja suo – nähtävä Guns N’ Roses on tykitellyt viime aikoina reilun parin tunnin maratonkeikkoja.

Kuva: Speed Promotion

Guns N’ Roses – tai joidenkin puristien mielestä Axl Rosen johtama sekalainen kollektiivi, jolla on oikeus käyttää Guns N’ Roses -nimeä – esiintyy Käpylän urheilupuiston Helsinki Live -tapahtumassa ylihuomenna eli lauantaina 5. kesäkuuta.

Kahden lavan festivaaliksi alun perin kaavaillun tapahtuman esiintyjälistaa on typistetty ja alkuperäinen kävijätavoite jäi kaukaiseksi haaveeksi, mutta nyt aikataulu näyttää tältä:

13.45 Michael Monroe
15.15 White Lies
17.00 Danko Jones
18.45 Skunk Anansie
20.30 Guns N’ Roses

Guns N’ Rosesin Euroopan-kiertueen Pohjoismaiden-osuus alkoi Norjan Bergenistä 31. toukokuuta. Axl Rose aloitti keikan tuttuun tyyliinsä pari tuntia myöhässä, mutta tällä kertaa syynä oli ilmeisesti lennon myöhästyminen. Sen sijaan Käpylässä aikataulu on niin tiukka, että venymiseen ei ole varaa täkäläiset melurajoitukset tuntien.

Alla Bergenin settilista, joka sisältää lukuisien klassikkobiisien lisäksi hyviä mahdollisuuksia nestetankkaukseen anniskelualueen puolella: keikka nimittäin sisälsi kaksi piano- ja kolme kitarasooloa.

Chinese Democracy
Welcome to the Jungle
It’s So Easy
Mr. Brownstone
Richard Fortusin kitarasoolo (James Bond Theme)
Live and Let Die
Sorry
This I Love
Rocket Queen
Dizzy Reedin pianosoolo
Street of Dreams
You Could Be Mine
DJ Ashban kitarasoolo (The Ballad of Death)
Sweet Child O’ Mine
Axl Rosen pianosoolo (Goodbye Yellow Brick Road/Someone Saved My Life Tonight)
November Rain
Bumblefootin kitarasoolo (Pink Panther Theme)
Knockin’ On Heaven’s Door
Nightrain
***
Madagascar
Better
Paradise City

Metallisivusto Imperiumin pääjohtaja Mape Ollila vihjaa messulaudallaan, että Axl Roselle on hankittu Helsingin-konserttia varten peräti neljä happipulloa, joten pitkä keikka vaikuttaa täälläkin varsin todennäköiseltä. Jos Luoja suo. Ainakin lippuja on vielä rutkasti saatavilla.