Tavastian Lauantaidisko saa kaverin perjantain Keskiyö-klubista

Viime syyskuusta asti pyörinyt Tavastian Lauantaidisko on ollut loppuunmyyty lähes joka kerta. Nyt se saa seurakseen levytanssit myös perjantaina.

Kuva: Juho R.A. Lähdesmäki

Tavastian Lauantaidiskon konsepti on osoittautunut toimivaksi: alkuillasta soittavan bändin jälkeen ovet aukeavat tanssikansalle, jota voidellaan Tavastian normaaleja riistohintoja hieman huokeammilla juomilla. Toisin kuin monessa paikassa maailmalla, klubia ei tyhjennetä keikan jälkeen, vaan livebändin lisäksi voi halutessaan vielä diskoilla samaan rahaan.

Nyt konsepti kopioidaan perjantai-iltoihin. Myös perjantain keikat aikaistuvat, ja niiden jälkeen alkaa vaihtuvien tekijöiden vetämät Keskiyö-klubit.

”Tavastia on osoittautunut hyväksi bailupaikaksi, ja monet Helsingin johtavista klubijärjestäjistä ovat halunneet mukaan järjestämään viikonlopputapahtumia” , kertoo capo di tutti capi Juhani Merimaa.

Huhtikuun puolivälin jälkeen starttaavan Keskiyö-klubin ohjelmasta huolehtivat Helsingin klubielämässä asemansa vakiinnuttaneet nimet.

Kuningassoundi on aiemmin tanssittanut reggae-rytmeillään Vanhassakaupungissa, ravintola Helsingen terassilla.

Monessa mukana ollut Top Billin -kollektiivi valittiin Rumbassa Vuoden 2009 tanssittajiksi. Heidän Got It? Good -iltansa yhdistelee rapin ja tanssimusiikin eri genrejä.

Popular Science -klubi keskittyy discoon, houseen ja teknoon. Levyjä pyörittävät aivan liian usein kemiläiseksi konevelhoksi kutsuttu Jori Hulkkonen, hiljattain uuden ep:n julkaisseesta Hannulelauri-projektistaan tunnettu Lauri Soini sekä juuri kuopatun Misf*ts-klubin Erkko.

Tavastian ovet avataan viikonloppuisin kello 20, keikat alkavat kello 21–22 ja päättyvät kello 23:een mennessä. Keikkojen jälkeen sali siivotaan, minä aikana yleisö voi hengailla koko illan auki olevan baarin puolella. Iltaklubien lipunmyynti alkaa kello 23.30, ja ison salin tanssilattia avataan puolenyön aikoihin.

Kevään Keskiyö-klubit:
23.4. Got It? Good. (Top Billin DJ’s)
30.4. Kuningassoundin vappu (Raappana, Nopsajalka, Puppa J, Juno, Posteljoona & Paha-Nuutti. DJ Svengali)
14.5. Popular Science (Jori Hulkkonen, Lauri Soini & Erkko)
21.5. Got It? Good. (Top Billin DJ’s)
28.5. Kuningassoundi

Rumban Nisse M sai viime vuonna käsiinsä Tavastian Lauantaidiskon saamaa asiakaspalautetta.