Guns N’ Rosesin paluussa oli näppinsä pelissä eräälläkin vanhalla herrasmiehellä: ”Sain saman neuvon vieroituksessa ollessani”

Steven Tylerilla oli näppinsä pelissä Gunnareiden paluun kanssa.

Guns N' Roses tekee ehkä paluukiertueen

Steven Tyler on kertonut, että potki Axl Rosea persauksille ja auttoi omalta osaltaan Guns N’ Rosesia palaamaan takaisin lavoille Axlin riidellessä Slashin kanssa.

Howard Sternille antamassaan radiohaastattelussa Tyler kertoi, että törmäsi Axl Roseen muutamaankin otteeseen eri klubeilla vuosien varrella.

”Sanoin hänelle ihan suoraan, että bändin pitää palata takaisin lavoille, sillä me kaikki kaipaamme Guns N’ Rosesia. Kerroin Axlille, miten kaikella on aikansa ja paikkansa, ja mikäli Guns N’ Roses ei tee nyt paluuta, pian heitä ei kaipaa enää kukaan takaisin.”

Tyler kertoi, että aikoinaan Aerosmithin paluu tapahtui samalla tavoin – tarvittiin joku, joka potki heitäkin takalistoille oikein kunnolla.

”Silloin kun Aerosmith oli tauolla olin vieroitushoidossa ja riidoissa Joe Perryn kanssa. Bon Jovi soitti minulle ja kertoi, miten kiertueella ollessaan ihmiset kyselivät häneltä jatkuvasti, mitä Aerosmithille kuuluu. Se auttoi meitä palaamaan yhteen.”

Tyleriä voidaan siis ainakin osoittain kiittää/syyttää Gons N’ Rosesin paluusta.