Huomio, riot grrrl -liikkeen ystävät! Perjantaina on tarjolla todellista herkkujen herkkua L7:n ystäville – älä jätä näitä bileitä välistä

L7-covereita, Mira Luoti, mainion äkkiväärää kansanmusiikkia... Nyt on just hyvä!

Perjantaina 4. maaliskuuta vietetään Amnestyn naistenpäivää. Illalla Helsingin Cafe Mascot -baarissa vietetään Joku raja! -verkoston naistenpäivän juhlaa, ja esiintyjälista on melkoista ässää.

Mascotin pienehkölle lavalla nosuevat illan aikana PMMP:stä soolouralla lähtenyt Mira Luoti, aivan hemmetin loistava kansanmusiikkiduo Puhti, rap-duo SOFA sekä DietPil7s, joka tyyttää pihalle vimmaisia L7-covereita. Eipä vähä!

Luvassa on myös keskustelu siitä, mikä ihmisoikeuksissa on vallankumouksellista naisille. Mukana keskustelussa ovat esimerkiksi tutkiva toimittaja ja poliittinen aktivisti Airin Bahmani, vapaa toimittaja ja musta feministi Maryan Abdulkarim, projektipäällikkö ja muslimiaktivisti Maryam Askar sekä Trasek ry:n varapuheenjohtaja, HLBTIQ -aktiivi ja feministi Hanna Leppänen.

Ohjelmaan kuuluu myös Teatteri Metamorfoosin Karmee Ämmä sekä vammaispoliittisen tekstiili- ja käsitetaiteilija Jenni-Juulia Wallinheimo-Heimosen performanssi.

Tilaisuus on kaiken tämän hienon lisäksi myös maksuton, joten hopi hopi, Mascotiin siitä perjantaina!

Tapahtuman Facebook-sivut löydät tästä.