Kinetikin Sauli Vuotin soittolista etenee Anssi Kelasta Depeche Moden kautta Alice in Chainsiin

Kinetikin laulaja Sauli Vuoti listasi, mitä biisejä on tullut viime aikoina kuunneltua. Monipuolisesti näyttää löytyvän kappaleita vähän joka genrestä. Kinetikin uusi albumi Live to Work and Work to Die julkaistiin huhtikuussa.

Kuva: MikeSirenPhoto

1. Anssi Kela: Miten sydämet toimii?
”Anssi Kela oli joskus nuoruudessa vitsi, mutta herran uusi albumi on vieraillut soittimessa tiheään. Miten sydämet toimii tuo mieleen ysärin ja Aki Sirkesalon ja jää positiviiseksi korvamadoksi alta aikayksikön.”

2. Depeche Mode: Heaven
”Depeche Moden levyillä on aina ollut aaltoilua, mutta uusi albumi on mielestäni kertakaikkinen täysosuma alusta loppuun. Heaven on yksi bändin uran kauneimmista ja uskottavimmista balladeista, kertakaikkisen upea ja tarttuva sävellys.”

3. Matti Johannes Koivu: Jos muutat mielesi
”Matti Johannes Koivu on noussut Suomen kiinnostavimmaksi singer-songwriteriksi. Koivun uusi albumi on herkkää ja kaunista, mutta silti maskuliinista musiikkia. Hyviä tekstejä ja kauniita melodioita. Tällaista musiikin pitää olla: aitoa, rehellistä ja syvällistä.”

4. Alice in Chains: Stone
”Alice in Chains on edelleen allekirjoittaneen ykkössuosikki. Toukokuussa ilmestyvää uutta albumia on odotettu vesi kielellä, ja Stone on tymäkkä pelinavaus, joka muistuttaa yhtyeen omaperäisyydestä ja flirttailusta monen eri musiikkityylin suuntaan. Grungea ei ole olemassa, ellei se sitten tarkoita rockin, popin, metallin ja countryn parhaimpia puolia.”

5. Irina: Koko kuva
”Irina oli ehkä hetkisen hakoteillä, mutta uusi albumi Askeleita on äärettömän tarttuvaa ja taidokasta suomipoppia. Irinan musassa kytee perinteinen suomipopin liekki, mutta tulen kajossa voi kuulla paljon moderneja vaikutteita, joista Idols-tähteet voivat vain haaveilla.”