Poptähdellä ei niin mukavat menneet viikot: sai kuulla seksististä tytöttelyä radiohaastattelussa, televisiojuontaja aukoi päätään

Ariana Grandella ei ole pariin viikkoon mennyt hommat ihan putkeen.

09.11.2015

Ariana Grandella on mennyt hieman niin ja näin mediasuhteiden saralla viime viikkoina.

Pari viikkoa takaperin laulaja oli vieraana radiokanavan haastattelussa. Ohjelman vetäjät Justin Credible ja Eric D-Lux päättivät sitten kysellä Grandelta ihania kysymyksiä esimerkiksi siitä, miksi naiset käyttävät niin paljon hymiöitä ja miksi he räpläävät muutenkin puhelimiaan niin paljon. Haastattelijat myös kyselivät Grandelta meikeistä.

Grande näpäytti kohtalaisen tyylikkäällä tavalla takaisin ja kertoi parivaljakolle, että näillä on kovasti opittavaa tasa-arvosta. Tsekkaile haastis alta. Heinäkuussa Grande kirjoitti kirjoituksen siitä, miten nykyinen mediamaailma käsittelee vieläkin joitakin naisia misogynian ja asenteellisuuden läpi, joten siinäkin mielessä haastattelijoiden kysymykset olivat suhteellisen mauttomia.

Viime viikolla Granden piti esiintyä The Jonathan Ross Show’ssa ITV-kanavalla Englannissa. Grande ei kuitenkaan ehtinyt jostain syystä studioille nauhoituksiin. Jonathan Ross kertoi studioyleisölle, miten ”se laiska vittupää ei sitten jaksanut tulla paikalle. Ehkäpä hän on tutustumassa ensimmäistä kertaa Nando’s-ravintolaan antimiin.”

Lisää luettavaa