Riitaisasti Blink-182:sta eronnut Tom DeLonge näkee ufoja ja arvelee hallituksen kuuntelevan puhelintaan

Sfäärijäbä tämä Tom.

18.02.2015

Blink-182-yhtyeen laulajana tunnettu Tom DeLonge (kuvassa etualalla) on aina ollut kiinnostunut avaruuden olennoista ja elämästä maapallon ulkopuolella. Viimeisimmän Papermag-lehdelle antamansa haastattelun perusteilla DeLongen avaruusoliohourailu alkaa olla jo melkoisissa sfääreissä.

DeLongen mukaan hänellä on apurinaan hallituksen työntekijöitä, jotka vuotavat hänelle UFO-tietoutta. Hän on myös lukenut yli 200 kirjaa lentävistä lautasista ja avaruuden olioista, salaisista hallituksen avaruusohjelmista sekä fysiikasta, joka mahdollistaa avaruuslentelyn. DeLongen yöpöydällä on myös kirjoja telepatiasta, sillä voi olla, että avaruusoliot kommunikoivat kanssamme kehittyneemmin keinoin. Näiden kirjojen kautta DeLonge on luonnollisesti saanut lisävarmistusta siihen, että avaruudessa on kuin onkin elämää.

DeLonge kertoi, että hän on ollut yhteydessä avaruusolioihin Area 51:n lähettyvillä yöpyessään. Hänen puhelintaan on myös kuunneltu  jo pitkään hallituksen toimesta. DeLonge tietää myös hallituksen suunnittelemasta lentoaluksesta, joka on tehty avaruusolioiden teknologian pohjalta. DeLongen mukaan eräs insinööri kertoi hänelle, miten asiasta kannattaa pitää suu supussa, sillä muuten hallituksen joukot saattavat kidnapata DeLongen. Tämä on DeLongen mukaan selvä merkki siitä, että hän on suuren salaliiton jäljillä.

Sellaista.

Lisää luettavaa