Vain elämää ei päättynytkään – uusi kausi nähdään keväällä

"Tänä syksynä nähdyn hienon 7. kauden yhteydessä on kulkenut huhu, että kyseessä olisi viimeinen kausi. Se ei missään vaiheessa ole pitänyt paikkaansa."

31.10.2017

Vain elämää -ohjelmasta nähtiin all star -kausi, jossa aiemmilta tuotantokausilta tutut artistit palasivat Satulinnaan versioimaan toistensa kappaleita. Cheekin, Sannin, Toni Wirtasen, Kaija Koon, Juha Tapion, Jenni Vartiaisen ja Jari Sillanpään tähdittämän kauden yhteydessä huhuttiin ohjelman päättyvän tähän.

”Tänä syksynä nähdyn hienon 7. kauden yhteydessä on kulkenut huhu, että kyseessä olisi viimeinen kausi. Se ei missään vaiheessa ole pitänyt paikkaansa”, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sanoo.

”Vain elämää on Suomen suosituin ja puhutuin viihdeohjelma, ja me haluamme, että katsojat saavat nauttia siitä myös ensi keväänä. On toki ymmärrettävää, että näin ison ilmiön ympärillä liikkuu paljon huhuja ja ohjelma puhuttaa. Haluamme myös ensi keväänä tehdä hienoa ohjelmaa, josta riittää puhuttavaa.”

Uusi Vain elämää -kausi kuvataan Espanjassa Mondan linnassa. Kauden artistit julkistetaan alkuvuodesta ja se esitetään Nelosella keväällä.

Suosikkisarjalle Cheekin sanoin: Älä lähde vielä pois!

Lisää luettavaa