Vanhalle rouvalle ei sitten kerrottu kännyköistä: Madonna vaatii 20 puhelinlinjaa backstagelle

Hiukan arveluttava juorujulkaisu In Touch Weekly sai skuuppinsa, kun maailman suurimman popartistin keikkavaatimukset vuodettiin medialle.

Kuva: Sony Music

Madonnan MDNA-kiertue sisältää kaiken. Se ulottuu Afrikkaa lukuun ottamatta joka mantereelle. Konsertteja on tukuttain, 53-vuotias laulaja paiskii töitä kuin hullu. Siksi ei pitäisi olla mikään yllätys, että järjestäjille osoitettu vaatimuslista on kiertueen laajuuden ja tähden omanarvontunnon mukaisesti kolossaalisten mittasuhteiden paperi.

Olkoon siis tuleville Madonna-keikkäjärkkäreille varoituksen sanana, että tähden mukana kulkee aina 200-henkinen laahus, johon kuuluu muiden muassa kolmenkymmentä henkivartijaa, omat kokit, joogaohjaaja, kuivapesijä ja akupunktiohoitaja. Aivan pieneen mökkikylään Maddea ei siis kannata kutsua.

Uutisen uteliaisuudesta kihisevälle maailmankaikkeudelle välittäneelle In Touch -lehden mukaan Madonna vaatii myös pukuhuoneeseensa 20 kansainvälistä puhelinlinjaa – ilmeisesti muorikullalle ei ole selvinnyt, mihin kaikkeen 21. vuosisadan telekommunikaatio kykenee jo aivan arkivarustuksellakin. Lisäksi takahuone tulee verhoilla erikoiskankaalla sekä täyttää liljoilla ja vaaleanpunaisilla ruusuilla, joiden varret on leikattu kuusituumaisiksi. Jopa hotellihuoneet tulee sisustaa Madonnan omilla huonekaluilla.

Tämä tieto hyppysissä onkin hyvä pyhittää lepopäivä. Eihän tuo raideri loppujen lopuksi niin kummallinen ollut. Esimerkiksi Mötley Crüen normivaatimuksiin kuuluvat konepistooli ja 3,5-metrinen boakäärme puuttuvat listalta tyystin.