Voita liput Femmagaalaan: Kuka on Silvia Modigin salarakas?

Femmagaala roiskaisee perinteisen väriläiskänsä maamme pitkään ja vaihtelevatasoiseen gaalakauteen. Sen kunniaksi järjestämme arvauskilpailun: kuka on Silvia Modigin tämänvuotinen salarakas eli juontajapari? Viiden pisteen vihje: kuvan Wallu Valpio ei liity tapaukseen.

Kuva: Sonya Mantere

Helsingin Nosturissa järjestetään 12. helmikuuta jälleen Femmagaala. Jo toista viisivuotiskauttaan mediapelikentillä vaikuttava gaala elää ajan hermolla ja satsaa viime vuoden kohuteeman mukaan kehittyviin maakuntiin.

Uusittu raati on saanut vahvistusta Joensuusta, Vaasasta ja Tampereelta, ja aluepoliittisia ratkaisuja tehtiin myös ehdokasvalinnoissa.

Kaikkiaan 25 ehdokasta keränneen Vuoden Femma -kategorian ajankohtaisena iskulauseena on puolestaan ”Jumala armahtaa – Femma ei”.

Gaalassa täysimittaiset keikat heittävät Op:l Bastards, Jesse ja I Was a Teenage Satan Worshipper.

Alusta asti gaalan juontajana loistanut tv:stä tuttu Silvia Modig on seremoniamestarina tänäkin vuonna, mutta kenet hän saa tällä kertaa rinnalleen? Aiempina vuosina hänen salarakkainaan on nähty Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen sekä Lähi-Itä-Helsingin maineikkain radiokasvo Njassa.

Osallistu arvauskilpailuun kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan tekstilaatikkoon, ja voit voittaa liput Femmagaalaan itsellesi ja kaverillesi. Muista myös ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite (joka ei tietenkään päädy julkisesti näkyville).

Poikkeuksellisesti tällä kertaa sekä oikeat että väärät vastaukset palkitaan – siis nippu lippuja jaetaan sekä kaikkein parhaille että absoluuttisesti huonoimmille veikkauksille. Ei muuta kuin rima nilkkoihin ja arvailemaan!

Femmagaalan perinteiseen yleisöäänestykseen voit osallistua täällä.

Femmagaala Helsingin Nosturissa 12.2.