Vuoden turskein levynkansi, ehdokas #6

Lordi tarraa tiukasti ennakkosuosikin asemaan hätkähdyttävää levynkansitaidetta ruotivassa kilvassamme. Tällä kertaa varoitettakoon, että seuraava levynkansi sisältää voimakkaita kohtauksia, eikä sitä välttämättä suositella perheen pienimmille.

Kuva: lordi.fi

Viimeksi Tarja Turusen sinkkua esitellyt juttusarjamme kokee nyt kaunotar ja hirviö -henkisen loikan, vaikka pysytään kotimaisen metallin maailmassa. Vuorossa on nimittäin Lordin tulevan Babez for Breakfast -levyn kannen taideteos. Euroviisuhirviöiden viidennen täyspitkän julkisivu on tehty niin suoraan sarjaamme varten, että luulen levy-yhtiössä jo odotetun koukkuun tarttumista.

Lordin levymyynnin kannalta on sääli, että siinä missä bändin levyjä on aiemmin voitu kaupata kymmenvuotiaille pojille tai euroviisuvoiton siivittämänä mummolle äitienpäivälahjaksi, Babez for Breakfastin paikka on levyhyllyn yläosassa sellofaaniin käärittynä. Nimittäin millaiset vanhemmat voivat ostaa lapselleen levyn, jonka kannessa on verta, Mr. Lordin naamavärkillä komistettu hirviövauva sekä vaatteeton naisihminen. Edes se asianhaara, että tekele on luotu piirtämällä, ei lievennä tilannetta.

Jotain kannen turskiudesta kertoo, että Babez for Breakfast ei toimi edes camp-huumorin keinoin, oli se sitten tribuutti menneiden vuosikymmenten splatter-leffoille tai ihan mitä tahansa muuta.