Vuoden turskein musiikkivideo – ehdokas #8

Kuvassa pönöttävä Rammstein teki sensaatiohakuisen Pussy-videon, joka alitti navan ja riman. Nyt siitä on tehty suomenkielinen versio. Tuleeko P_llusta vuoden 2010 kesähitti?

Kuva: P.R. Brown

Saksalaisesta tyylitajustaan tuttu Rammstein osoitti taannoin Pussy-videollaan, että kun yhdistetään huono kappale huonoon pornoon, syntyy ”rohkea” musiikkivideo. Aikuiset ihmiset nielivät viraalimarkkinointikoukun ja levittivät Pussy-linkkiä sosiaalisessa mediassa kuin kuppaa Töölössä (ennen kuin mainittu veneerinen tauti teki kuuluisan lähtönsä kyseisestä kaupunginosasta).

Moni täyspäisten kirjoissa oleva ihminen äityi vielä päivittelemään, että kylläpä Rammstein teki nyt niin rohkean videon, ettei sitä varmasti näytetä missään. Niin, missäpä sitä enää tarvitsisikaan esittää, kun kymmenetmiljoonat ihmiset päivittelivät sitä interweb-vastaanottimiensa äärellä.

Nyt mystinen Junttakivi jatkaa kotimaisten käännösiskelmien kulttuuria ja versioi Rammsteinin Pussy-kappaleen nimellä P_llu.

Tulkinnasta voi olla monta mieltä, mutta täytyy myöntää, että paremmalta se joka tapauksessa kuulostaa kuin juvalainen Natsipaska-yhtyeen raunioille pystytetty Ruoska.

Katso video YouTubesta.

Rammstein Seinäjoen Provinssirockissa 20.6.