Black metalia Norjan taivaalle! Lentoyhtiö ei tainnut miettiä kisaansa loppuun asti

26.03.2012

Haluatko edesmenneen black metal -suuruuden Euronymousin kasvot koristamaan Norwegian-lentoyhtiön konetta? Nyt sellainenkin on mahdollista!

Kuva: ThatsNotMetal.com

Parasta! Nyt on julistettu sellainen kisa, johon kannattaa yleisen hyvän nimessä osallistua.

Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiö on päättänyt järjestää kilpailun, jossa juhlistetaan firman 10-vuotissyntymäpäivää maalaamalla sen lentokoneiden kylkeen jonkun kuuluisan norjalaisen kasvokuva. Ja kuinka ollakaan, mukaan on eksynyt jollain ilveellä Øystein Aarseth, tuo Euronymous-nimellä musiikkipiireissä paremmin tunnettu Mayhemin perustajajäsen ja yksi black metalin kantaisistä. Are you beginning to see the possibilities here?

Aarseth on nyt äänestyksessä pitkän nimilistan ykkösenä ja hyvää vauhtia matkalla lentokoneen koristeeksi. Kiitos tästä kuulunee internet-kampanjalle, jossa metalliväkeä kehotetaan kantamaan kortensa kekoon hämmentävän kulttuurityön toteutumiseksi.

Koska Norjan asiat eivät meille mitenkään kuulu, emme tietenkään kehota ketään äänestämään mitään. Mutta, no, olisihan se nyt aika siistiä nähdä black metal -koneita pitkin lentokenttiä. Evil!

Lue aiheesta lisää täällä ja äänestä halutessasi täällä.

Lisää luettavaa