Helsingissä järjestetään todellinen mammuttifestari: Rammstein! Green Day! QOTSA! Stone Sour! 30 Seconds to Mars!

15.11.2012

Nyt on ison maailman meininki! Rock the Beach -jättitapahtuma järjestetään kesäkuussa Hietaniemessä, ja Rumba on tiiviisti menossa mukana.

Kuva: Markus Paajala

Nyt tulikin muuten Suomen festarikartalle semmoinen peluri, että oksat pois. Jos joku on joskus valittanut, etteivät Suomen festivaalien lineupit pärjää muun Euroopan tapahtumille, niin nyt luulisi mielialan paranevan: 26.6. ja 28.–29.6. Helsingin Hietaniemen uimarannalla järjestettävän Rock the Beach -tapahtuman tähtinä on sellaisia jättiläisiä kuin Rammstein, Queens of the Stone Age, Green Day, 30 Seconds to Mars ja Stone Sour.

Siis iso nippu areenatason bändejä samassa tapahtumassa. Näistä esimerkiksi Rammstein on toiminut yksinäänkin Ruisrockin vetonaulana. Green Day sai massat liikkeelle Helsingin Kyläsaareen vuonna 2010. Queens of the Stone Age ei ole esiintynyt Suomessa vuoden 2003 jälkeen. Ja nyt kaikki ovat täällä yhtä aikaa. Ei paha!

Lisää esiintyjiä on vielä luvassa, suomalaisista yhtyeistä mukana on ainakin Kotiteollisuus. Kotimaisia ja ulkomaisia kiinnityksiä satelee julki talven ja kevään mittaan. Tapahtuman järjestää Live Nation, ja Rumba on mukana yhtenä yhteistyökumppanina.

Kolmen päivän liput tapahtumaan tulevat myyntiin 23.11. klo 9. Ennakkomyynti alkaa Lippupalvelussa ja Tiketissä. Hintaa lipuilla on 150 euroa, eli kaksi kertaa sen verran kuin Manowar laskuttaa klubikeikastaan.

Huhhuh, näillä mennään! Alta vielä vähän lisää fiiliksiä juhlahumua kohottamaan. Wunderbar!

Lisää luettavaa