Huhuu, missä olet Jaz Coleman? Killing Joke on huolissaan kadonneen laulajansa hyvinvoinnista

31.07.2012

Killing Joken Facebook-sivulle ilmestyi viime viikolla kryptinen viesti, jossa haukuttiin syksyksi buukatun kiertueen toista esiintyjää The Cultia. Nyt samalla sivulla tiedotetaan, ettei herra Colemania ole hetkeen näkynyt.

Kuva: Nelly Tatti

Jaz Coleman, sankarimme. Killing Joken eksentrinen johtohahmo on laukonut Rumbassakin ilahduttavan suoraa tekstiä milloin mistäkin aiheesta, mutta saapa nähdä, onko herran viimeisin tempaus liikaa muulle bändille.

Killing Joke on nimittäin buukattu syyskuussa kimppakiertueelle The Missionin ja The Cultin kaveriksi. Rundin oli tarkoitus alkaa 10. syyskuuta Manchesterissa. Viime viikolla Killing Joken FB-sivuille kuitenkin ilmestyi omituinen statuspäivitys, jossa haukuttiin Cultia jyrkin sanankääntein ja ilmoitettiin Killing Joken jäävän ilomielin pois rundilta. Nyttemmin poistetun viestin kirjoittajaksi on arvailtu Colemania. Tekstin voi lukea vaikka Blabbermouthista.

Nyt bändin Facebook-sivulle on lisätty uusi ilmoitus, jossa yhtyeen loput muusikot ilmoittavat Colemanin kadonneen tyystin tutkasta. Soittajat kertovat ”olevansa huolissaan laulajan hyvinvoinnista”.

Bändi ilmoittaa pyrkivänsä hoitamaan osuutensa kiertueella ja mikäli tämä ei ole mahdollista, yhtye lupaa korvata menetykset faneilleen. Muusikot kuvailevat tilannetta noloksi.

Melkoinen meininki! Toivottavasti nyt hra Coleman löytyy hyvässä kunnossa. Jaz, me tarvitsemme sinua!

Lisää luettavaa