Kings of Leon ja Placebo paljastivat yksityiskohtia ja maistiaisia tulevista levyistään

09.06.2013

Millaista settiä on lupa odottaa näiltä vaihtoehtorockin jäähallisuosikeilta? Biisimaistiaiset antavat osviittaa.

Kuva: Sony Music

Autotalliräminästä stadionrockimpaan suuntaan viime vuosina siirtynyt Kings of Leon julkaisee 24. syyskuuta uuden studioalbumin Mechanical Bull.

Albumi on yhdysvaltalaisen Followillin veljes- ja serkkukatraan muodostaman yhtyeen uran kuudes. Basisti Jared Followill kertoi maaliskuussa, että bändi palaisi Mechanical Bull -levyllä alternative popin tunnelmista takaisin lähemmäs yhtyeen alkuaikojen rouheampaa garage-meininkiä. Sittemmin basisti on kuvaillut levyn biisejä NME-lehdelle myös ”monimutkaisimmiksi” kuin bändin tähänastisilla levyillä.

Mechanical Bull -levyltä ei ole tarjolla vielä virallista biisimaistiaista, mutta bändi soitti eilen keikallaan New Yorkissa yhden uuden biisin, joka oletettavasti kuuluu tulevan albumin materiaaliin. Katso videotallenne biisistä alempaa.

Uuden albumin julkaisee syyskuussa myös brittiläisen vaihtoehtorockin konkari Placebo. Loud Like Love -nimeä kantavan levyn julkaisupäiväksi on nyt vahvistettu 16. syyskuuta.

Albumi on kaikkiaan Placebon seitsemäs ja ensimmäinen neljän vuoden takaisen Battle for the Sun -levyn jälkeen.

Loud Like Love -levystä on nyt julkaistu alla näkyvä trailerivideo, jolla nähdään pätkä bändistä esittämässä levyn nimikkobiisiä.

Lisää luettavaa