Muistatko sen Youtube-videon, jossa Danzig saa turpaan? Nyt hän kommentoi sitä

26.05.2012

Propsit haastattelijalle, kun on ottanut asian puheeksi tämän hellyttävän nallekarhun kanssa!

Kuva: The End Records

Jos olet lainkaan kiinnostunut Glenn Danzigista, olet oletettavasti törmännyt Youtubessa alla olevaan, vuonna 2004 kuvattuun videoon. Siinä Danzig ja North Side Kings -yhtyeen laulaja Danny Marianinho kinastelevat hetken aikaa, kunnes iso D tönäisee Marianinhon vihaisesti kauemmas ja tämä vastaa lyömällä Danzigia naamaan.

Koska Danzig on useammankin kertoman mukaan tosi mukava ja leppoisa kaveri, video on herättänyt päänpuistelun lisäksi pientö myhäilyä. Eilen ilmestyneessä haastattelussa LA Weeklyn toimittaja oli ottanut härkää sarvista ja kysynyt demonirockarilta, mistä tapauksessa oli kyse.

That was him trying to get me on camera punching him so he could sue me or some shit. I forget what it was. When everyone was breaking it up, he coldcocked me. What are you going to do?” Danzig vastaa.

Those were his guys with the camera. No one knows that. Well, back then they did. It was a setup.

Niin pitkälle ei toimittajan pokka pitänyt, että hän olisi muistuttanut Glennin aloittaneen koko hässäkän.

Kannattaa lukea koko haastattelu, siinä on paljon kuumaa kamaa. Glenn Danzig voi nimittäin olla monta asiaa, mutta ainakaan hän ei sievistele vastauksissaan jos sattuu olemaan juttutuulella. Hugh Jackmanin Wolverine-roolinkin laulaja ehtii leimata ”homohtavaksi”. Mukava mies!

Lisää luettavaa