Uusi Coldplay-single on julki, millainen se nyt sitten on?

03.06.2011

”Kädenlämmin” lienee oikea termi kuvailemaan Every Teardrop Is a Waterfallin saamaa vastaanottoa.

Kuva: EMI

Coldplay toteutti aiemmin viikolla esittämänsä uhkauksen ja julkaisi muutama hetki sitten uuden singlensä Every Teardrop Is a Waterfall. Viva la Vida or Death and All His Friends -levyn (2008) Viva la Vida -kappale äänestetiin aikanaan Rumbassa vuoden biisiksi, mutta uusin tuotos ei taida yltää aivan samaan.

”Aikamoinen jööti. Kyllä se biisikin kaiken hälinän alta kuuluu, mutta hyvin heikosti”, sanoo yksi radiotoimittajanakin kunnostautunut Rumba-kriitikko. ”Coldplay jatkaa siitä mihin jäi, mutta tylsästi ja jopa ärsyttävästi. Bassorummun jytke tuo mieleen Viva la Vidan, kitaratilutus on kuin nopeutettu versio Strawberry Swingistä. Ei ihmeellinen viisu. Juhlii jotain olematonta”, lisää toinen.

Facebookissa vastaanotto tuntuu olevan samansuuntainen. ”En tiedä, voinko enää kohta sanoa, että tykkään Coldplaystä, koska ne ei oo moneen vuoteen tehneet sellaista biisiä, mistä mä olisin todella tykännyt”, toteaa yksi radiotoimittaja.

Mitä mieltä itse olet? Kuuntele biisi alta ja kerro, toimiiko vai eikö. Coldplayn viides albumi julkaistaan näillä näkymin syksyllä.

Lisää luettavaa