Hologrammit tulivat jäädäkseen: seuraavaksi The Jackson 5 -rundi Michaelin heijastuksella höystettynä?

23.04.2012

Tupacin Coachella-visiitistä inspiroitunut Jackie Jackson mainitsi viikonloppuna The Sunille, että olisi mahtavaa saada velipojan hologrammi kiertueelle mukaan.

Kuva: Sony Music

Hologrammikeskustelu ryöpsähti käyntiin, kun edesmennyt rap-mestari Tupac Shakur esiintyi 3-D-kuvana Snoop Doggin ja Dr Dren kanssa Coachellan lavalla. Dre innostui asiasta niin kovasti, että haluasi nähdä henkiin herätettynä myös Marvin Gayen ja Jimi Hendrixin.

Viimeisin käänne hologrammispekulaatioissa on tapaus Michael Jackson. Hänen veljensä Jackie Jackson nimittäin kertoi The Sunille Jacko-hologrammin olevan täysin mahdollinen. Hänen mukaansa siitä on itse asiassa keskusteltu jo pari vuotta sitten Cirque du Soleil -show’n yhteydessä. Puhetta on ollut nimenomaan Jackson 5:n uudelleenlämmittämisestä Michael-heijastuksen kanssa.

Voisi melkein sanoa, että onhan tämä nyt silkkaa rahastusta. Jackie itsekin myöntää, että kiertue olisi varmasti kaikkien aikojen tuottoisin. Ja sitä paitsi, eikö nyt ole vielä vähän liian aikaista tällaiselle?

Lisää luettavaa