Megadeth keskeytti Mustan Barbaarin keikan Oulun Qstockissa – Räppäri pesi samalla mitalla takaisin

27.07.2014

Musta Barbaari ei näemmä liiemmin arvostanut Megadethin vaatimusta keskeyttää yhtä aikaa bändin kanssa esiintyneen räppärin keikan.

Teksti: Jari Setälä, kuva: Markus Paajala

Oulun Qstock-tapahtumassa nähtiin eilen illalla erikoinen kiistatilanne Megadethin ja Mustan Barbaarin välillä, kun festarin päälavalla esiintynyt yhdysvaltalaisbändi oli vaatinut järjestäjiä katkaisemaan samaan aikaan tapahtuman Rytmiranta-lavalla esiintyneeltä helsinkiläisräppäriltä äänentoiston.

Kaleva-lehden mukaan Megadethin kiertuemanageri oli antanut festivaalijärjestäjille ehdottoman määräyksen, että muilla lavoilla samanaikaisesti esiintyvien artistien keikat on keskeytettävä sillä hetkellä, kun Megadeth aloittaa oman keikkansa. Sekä Megadethin että Mustan Barbaarin keikkojen oli määrä alkaa samanaikaisesti klo 23.15.

Musta Barbaari sai lopulta jatkaa keikkaansa, mutta keskeytyksessä tuhrautui kuitenkin Kalevan mukaan aikaa noin puolet räppärin 15 minuutin mittaiseksi aikataulutetusta keikkasetistä.

Musta Barbaari ei kuitenkaan antanut asian olla sikseen, vaan toisti palveluksen vastavuoroisesti Megadethille – keskeyttämällä itse thrash metal -suosikin keikan ryntäämällä juosten lavalle kesken Dave Mustainen ja kumppanien esiintymisen. Räppäri ehti paistatella lavalla hetken aikaa ennen kuin järjestysmiehet poistivat hänet.

Musta Barbaari kertoi tapauksesta Twitter-tilillään näin:

Lisää luettavaa