Pikkuvauvan raiskaamisesta syytetty Lostprophets-laulaja kiisti syytteet ja julkaisi lausunnon

03.06.2013

Voi herran pieksut, toivottavasti tässä on tapahtunut joku väärinkäsitys. Jos syytteet nimittäin pitävät kutinsa, tämä tapaus on aika sairasta settiä.

Kuva: Epic / Sony

BBC News uutisoi lasten hyväksikäytöstä syytetyn Lostprophets-laulajan Ian Watkinsin kieltäneen kaikki 24 häntä vastaan nostettua syytettä. 35-vuotias Watkins otti osaa oikeuskäsittelyyn vankilasta käsin videolinkin avulla.

Watkinsia syytetään muun muassa alle 12-kuukautisen vauvan raiskaamisesta, seksuaalisesta pahoinpitelystä sekä lapsia ja eläimiä käsittelevien pornografisten kuvien hallussapidosta. Vanhimmat rikokset tapahtuivat vuonna 2007. Watkinsin lisäksi syytteessä ovat 20- ja 24-vuotiaat naiset.

Watkins julkaisi myös lausunnon tilanteestaan. Blabbermouthin mukaan Watkins tiedotti seuraavaa:

”Haluan kiittää perhettäni, ystäviäni ja faneja heidän jatkuvasta tuestaan tämän koettelemuksen aikana. Tukenne antaa minulle voimaa. Kiellän kaikki minua kohtaan suunnatut syytökset, ja jatkan taistelua nimeni puhdistamiseksi.”

Tapauksen puiminen jatkuu torstaina, jolloin on määrä sopia oikeudenkäynnin päivämäärästä. Lostprophetsin kotisivuilla on edelleen ainoana sisältönä muun bändin joulukuussa julkaisema lyhyt ilmoitus, jossa muusikot kertovat syytteiden aiheuttamasta järkytyksestä.

Lisää luettavaa