Rumban päätoimittaja vaihtuu, Teemu Fiilin siirtyy Music Finlandin palvelukseen

07.04.2015

Seuraa ilmoitusluontoinen, haikeutta ja lievää surumieltä aiheuttava asia. Iloinen Rumbamme kokee jälleen mullistuksia: päätoimittaja Teemu Fiilin siirtyy toukokuun alussa Music Finlandin viestintäpäälliköksi. Nyyh!

Neljä vuotta Rumban peräsimessä ollut Fiilin kommentoi asiaa näin:

”Sain tarjouksen, josta en kerta kaikkiaan voinut kieltäytyä. Pääsen kotimaisen musiikkiviennin näköalapaikalle aikana, jolloin suomalainen musiikki on mukavassa nosteessa Euroopassa ja eri puolilla maailmaa. Rumbassa olen saanut kertoa suomalaisille myös ulkomaisesta musiikista. Nyt roolit kääntyvät, ja voin kertoa suomalaisista artisteista ulkomaille. Rumba on hieno lehti ja uskon lukijoita riittävän jatkossakin – digivallankumouksesta huolimatta”.

Teemu Fiilin vastaa vielä Rumban kesänumeron tuottamisesta, jonka jälkeen toimituspäällikkö Saku Schildt toimii lehden vt. päätoimittajana, kunnes Fiilinin seuraaja julkistetaan. Schildt on vastannut myös brändin verkkosisällöistä, joten Rumba-lehden ja sen verkkosivuston välinen vuorovaikutteisuus lisääntyy edelleen.

Fiilin kertoo tarkemmin mietteistään myöhemmin tänään Rumban verkkosivuilla. Koko toimitus- ja avustajakunta kiittää hienoa miestä hienosta duunista! Sinua tullaan kaipaamaan!

Lisää luettavaa