Flow vihjailee kovista kiinnityksistä, Blockfest nappasi Wu-Tang Clanin

05.03.2013

Hiphopin lippulaiva Wu-Tang Clan nousee elokuussa Blockfestin lavalle. Flow’n Facebook-sivuilla vihjataan, että myös Godspeed You! Black Emperor saatetaan saada kesällä Suomeen.

Kuva: Constellation / Eva Vermandel

Hiphopin ystäviä on viime aikoina hemmoteltu yhden jos toisenkin kovan tekijän vierailulla, mutta tulevan kesän festivaalivieras lienee se, joka saa sukat pyörimään jaloissa. Kyllä, Wu-Tang Clan saapuu Suomeen!

Kenties kaikkien aikojen tunnetuin hiphop-kollektiivi nousee Blockfestin lavalle Tampereen Ratinanniemen stadionilla 23.8. Herroja on koetettu saada Manseen aikaisemminkin, mutta yritys ei ole tuottanut tulosta. Live Nationin avustuksella mahdottomasta tuli kuitenkin lopulta totta.

20-vuotisjuhlakiertue tuo Suomeen koko ryhmän alkuperäisen jäsenistön, lukuunottamatta luonnollisesti ODB:tä, joka kuoli vuonna 2004. Eivätköhän RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God ja Masta Killa hoida hommansa ammattimiesten elkein nykykokoonpanollakin.

Kansainvälisiä tuulia saatetaan kesällä haistella myös Helsingin suunnalla. Flow julkaisi tänään Facebook-sivuillaan kuvan, jonka perusteella postrock-suuruus Godspeed You! Black Emperorin arvellaan saapuvan Suvilahteen.

GY!MEN esiintymisestä ei ole vielä vihjailua varmempaa tietoa, mutta Flow lupaa julkistaa lisää esiintyjiä myöhemmin tällä viikolla. Jännän äärellä ollaan.

Lisää luettavaa