Metallican Lars Ulrich näyttelee HBO:n Hemingway-elokuvassa

24.03.2011

Elokuvan pääosissa ovat Nicole Kidman ja Clive Owen, ensi-ilta koittaa 2012.

Kuva: Anton Corbijn

Kerrotaanpa torstai-illan kevennykseksi, että Tanskan lahja perkussiotaiteelle, Metallican Lars Ulrich, pääsee esittelemään kykyjään myös elokuva-alalla. Ja vielä ihan varteenotettavassa leffassa kaiken lisäksi: hän näyttelee vuonna 2012 ensi-iltaan tulevassa Hemingway & Gellhorn -elokuvassa, joka on laatufirmana tunnetun amerikkalaisen HBO:n tuotantoa. Ulrich näyttelee tanskalaista dokumentaristia Joris Ivensiä.

Elokuva kertoo Ernest Hemingwayn ja toimittaja Martha Gellhornin rakkaustarinan. Gellhorn oli Hemingwayn kolmas vaimo ja inspiraatio Espanjan sisällissodasta kertovalle Kenelle kellot soivat -kirjalle (1940).

Elokuva vaikuttaa sikäli lupaavalta, että sen pääosiin on palkattu laatunäyttelijät Clive Owen (Sin City, The Bourne Identity) ja Nicole Kidman (The Hours, Moulin Rouge!, The Others). Elokuvan ohjaa Philip Kaufman (Quills – Syntiset säkeet).

Ulrich on aiemmin näytellyt vain cameo-roolin Russell Brandin komediassa Get Him to the Greek (2010) ja tietenkin omaa ihanaa itseään Metallican Some Kind of Monster -dokumentissa (2004).

Blabbermouth kertoi tästä ensin.

Lisää luettavaa