Nick Cave lupailee uutta Bad Seeds -levyä ensi vuodelle

23.11.2010

Uusi albumi on suunnitteilla, mutta tekemistä ei ole vielä aloitettu.

Nick Cave and the Bad Seedsin nimikkojohtaja Nick Cave lupasi yhtyeen uuden levyn olevan tulossa ensi vuonna. Yhdenkään kappaleen tekoa ei ole vielä aloitettu, mutta Cave sanoi Spinnermusic-sivustolle ”levyllä olevan aloituspäivä, jolloin alan työstämisen. En ole vielä kirjoittanut mitää etukäteen, mutta tämä on tapani toimia.”

Cave kiertää tällä hetkellä Grinderman-yhtyeensä kanssa, jota hän kehuu ”joksikin muuksi”. Vuonna 2007 debyyttialbuminsa julkaissut yhtye julkaisi tänä vuonna toisen levynsä Grinderman 2, jota Markku Halme kuvaili Rumban 12/10 neljän tähden arviossaan näin:

”…Kakkosgrindaus alkaa suunnilleen siitä, mihin edellisellä jäätiin. Rankimmillaan debyyttialbumi oli takaperoinen askel kohti Birthday Partyn alkuaikojen hillitöntä hurjuutta. Ote ja asenne hylkäsivät sivistyksen ja nappasivat voimansa eläimellisistä vaistoista.
Tässä jatko-osassa raadollisuus on nostettu pykälää järisyttävämmälle tasolle. Musiikilliset ratkaisut ovat rohkeampia, rosoisempia ja vapautuneemman oloisia kuin edeltäjällään.”

Lisää luettavaa