Pertti Kurikan Nimipäivät soittaa suoran keikan nettiyleisölle

18.04.2012

Punk-yhtye soittaa Tampereen Klubilla keikan, joka välitetään myös samanaikaisesti suorana nettiin.

Kuva: Pertti Kurikan Nimipäivät

Suomen kenties kovin punkbändi Pertti Kurikan Nimipäivät esiintyy 2. toukokuuta Tampereen Klubilla kehitysvammaisten oikeuksia puolustavassa Stay up late -tapahtumassa. Luvassa on tapahtuman järkkääjien mukaan kylmää kyytiä niin asennevammaisille kuin poliittisille päättäjillekin.

Niille, jotka eivät tapahtumaa pääse itse Klubille todistamaan, on luvassa ilouutisia, sillä keikka tarjotaan myös suorana paikan päältä katsottavaksi nettiin.

Suora lähetys tarjotaan ilmaiseksi kaikkiin suomalaisiin kehitysvammaisten hoitolaitoksiin. Muille katsojille klo 21 alkavan tapahtuman liput maksavat 5 euroa. Liput ovat myynnissä osoitteessa livemusicstage.com, jossa keikkaa myös voi katsoa. Tampereen Klubi aloittaa samalla sivuston kanssa yhteistyön, jossa tarkoituksena on toteuttaa suoria nettistreameja myös joistakin muista Klubin keikoista.

Stay up late -illan järjestää Tampereen Proakatemia. Tapahtumalla halutaan viestiä, että kehitysvammaisilla ja muilla laitoshoidossa olevilla tulisi olla oikeus päättää itse omasta elämästään.

Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeestä kertova ja ylistäviä sanoja kerännyt dokumentti Kovasikajuttu saa ensi-iltansa 27. huhtikuuta. Dokkarista voit lukea lisää uusimmasta Rumbasta (4/12) sekä tästä.

Lisää luettavaa