Smashing Pumpkinsin Billy Corgan haastettiin oikeuteen…tappajapuun takia?

03.10.2012

Greyn Anatomia -tv-sarjan näyttelijä syyttää Corgania siitä, että Smashing Pumpkins -miehen puu oli viedä näyttelijän raskaana olevan vaimon hengen.

Kuva: Warner

Näyttelijä Eric Dane ja hänen vaimonsa Rebecca Gayheart ovat haastaneet Beverly Hillsin naapurinsa Billy Corganin oikeuteen siitä, että Corganin pihalla ollut eukalyptuspuu kaatui viime vuonna kovan myrskyn aikana suoraan Danen ja Gayheartin talon päälle, kertoo TMZ.com.

Kaatunut puu aiheutti talossa sähkökatkon ja laukaisi sprinkleri-järjestelmät, jonka vuoksi talo alkoi tulvia vedestä. Haasteen mukaan viimeisimmillään raskaana ollut Gayheart joutui tuolloin pakenemaan tulvivasta talosta avoimia sähköjohtoja väistellen, minkä vuoksi hän oli pariskunnan mukaan hengenvaarassa.

Pariskunta syyttää naapuriaan Corgania ainakin vahingonteosta, huolimattomuudesta sekä kieltomääräyksen noudattamatta jättämisestä. Danen ja Gayheartin mukaan Corgania oli ennen onnettomuutta varoitettu pihallaan olevien puiden vaarallisuudesta, mutta mies ei ollut reagoinut määräyksiin kaataa puut.

Pumpkins-johtajan itsensä mielestä syytökset eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, eikä häntä oltu varoitettu tai ohjeistettu tekemään puilleen mitään. Sittemmin Corgan on kuitenkin kaatanut eukalyptuspuut pihaltaan.

Corgan kommentoi TMZ:lle tapahtunutta näin: ”I was horrified when I learned about the tree falling during what was a massive storm, a storm with winds strong enough to uproot a 50-foot tree by its base! Thankfully no one was injured”.

Että semmoinen vastoinkäyminen Billylle tällä kertaa. Onneksi Oceania oli sentään hieno albumi.

Lisää luettavaa