AC/DC:n lopettamisesta ristiriitaisia huhuja – Kuullaanko tänään lisätietoa?

15.04.2014

Riffijunan jatkosta sanotaan sitä ja sen jälkeen tuota.

Teksti: Jarkko Fräntilä

The Australian -sanomalehden mukaan heidän oma syväkurkkunsa musiikkibisneksen seassa olisi kertonut, kuinka AC/DC olisi buukannut itselleen äänitysstudion kesän ajaksi. Tarkoituksena heillä olisi äänitellä jälleen uusi albumi.

Viime viikolla uutisoitiin australialaisen radioaseman toimesta, kuinka AC/DC olisi ilmoittamassa lopettavansa koko musatouhun. Itse asiassa ilmoituksen pitäisi tulla tänään tiistaina Suomen aikaa. Radioaseman juontajan mukaan Malcolm Young olisi Australiassa viettääkseen aikaa perheensä kanssa henkilökohtaisista syistä. Samainen juontaja myös kertoi kuinka tämä olisi syy siihen, ettei Malcolm enää voisi/haluaisi jatkaa yhtyeessä.

AC/DC on tuutannut riffejään jo 40 vuoden ajan, ja tämä vuosi olisi heille juhlavuosi. Helmikuussa yhtyeen solisti Brian Johnson kertoi radiohaastattelussa, kuinka heillä olisi tarkoitus soittaa juhlavuoden kunniaksi 40 keikkaa eri kaupungeissa. Samalla hän kuitenkin kertoi idean olevan vielä auki siitä syystä, että eräs yhtyeen jäsenistä on sairaana. Sen kummemmin hän ei tarkentanut asiaa.

Tämän hetken huhumylly saattaa pyöriä vain siksi, että bändi saisi enemmän näkyvyyttä osakseen ennen uuden levyn ja/tai kiertueen julkistamista. Toisaalta Malcolm-tilanteesta ei ole minkäänlaista selvyyttä saatu. Toivotaan parasta.

Lisää luettavaa