Ei hyvin pyyhi: Kiss-kitaristi myy ylihinnoiteltua omaisuuttaan surullisella nettisivulla

06.12.2014

Vinnie Vincent mahtaa olla kovassa taskurahan tarpeessa.

Teksti: Anna-Maija Lippu, kuva: kuvakaappaus sivustolta

Kiss-yhtyeessä 1980-luvun alkupuolella soittaneesta kitaristi Vinnie Vincentistä ei ole kuultu aikoihin. Ehkä siksi, että mies on jo yli kuusikymppinen ja hänen Vinnie Vincent Invasion -yhtyeensä pysyi kasassa vain kolme vuotta.

Entä mikä rokkarille neuvoksi, kun ura on takana mutta edessä siintäville eläkepäiville ei olekaan huimia summia säästössä? Vastaus on selvä: myy kaikki tavara, mikä mitenkään liittyy parhaisiin päiviisi. Kyllä ne joku himofani ostaa.

Niinpä Vincent on pistänyt pystyyn nettihuutokaupan, jossa hän myy Kiss-vuosinaan käyttämiä kitaroita ja muuta, mitä kummallisinta tavaraa.

Nöyrtynyt herra ei kuitenkaan ole, sillä valikoiman edullisimman kitaran lähtöhinta on yli 100 000 dollaria. Myynnissä on myös vyö, jota Vincent on käyttänyt Kissin Lick It Up -albumin kannessa. Sivustolla vyön ylistetään olevan ikoninen pala rock-historiaa, ja sen voi ostaa huokeaan 60 000 dollarin hintaan. Saatavilla on niin ikään ylihinnoiteltuja paitoja, buutseja ja jopa täysin tavanomaiset, siniset farkut.

Eniten hämmennystä herättävät kuitenkin Vincentin vanha passi ja työsopimus, jota hän ei koskaan allekirjoittanut, mikä johti aikoinaan miehen riitaantumiseen Kissin kanssa. Tästä paperin palasta hän pyytää 10 000 dollaria.

Sivusto on imeline tuotekuvauksineen varsin surullista katseltavaa. Aloitussivulla nähdään myös erittäin kiusallinen esittelyvideo alkeellisine grafiikkoineen.

Onko tässä seuraava rock-historian myyntimenestys? Ehkä ei, mutta eihän niistä himofaneista koskaan tiedä. Jospa joku heistä haluaa rahoittaa Vincentin vanhuudenpäivät. Säästötilit auki ja ei kun shoppaamaan!

Lisää luettavaa