Kanye Westin ja Paul McCartneyn yhteistyö jatkuu – Nyt julkaistulla uudella singlellä kaksikko sai rinnalleen myös Rihannan

Uusi FourFiveSeconds -single toi yhteen Rihannan, Kanyen ja Beatles-legendan. Vaan edustaako kappale Rihannan vai Kanye Westin tulevaa levyä?

25.01.2015

Kanye West julkaisi tammikuun alussa Paul McCartneyn kanssa äänittämänsä uuden singlen Only Onen, joka poiki sittemmin myös huvittavan some-jupakan.

Nyt sama kaksikko on jatkanut yhteistyötään myös kolmannen supertähden kanssa, kun Rihannan, Westin ja McCartneyn yhteisbiisi FourFiveSeconds tuotiin kuultavaksi. McCartney soittaa biisillä akustista kitaraa Rihannan ja Kanyen hoitaessa lauluosuudet duettona.

Ei ole vielä selvyyttä, onko FourFiveSeconds irroitettu Rihannan vai Kanyen tulevalta levyltä, sillä molemmilta artisteilta on odotettavissa uudet albumit tänä vuonna. Billboard-lehdelle aiemmin puhuneen, Only One -singlellä taustoja laulavan Ty Dolla $ignin mukaan kappale olisi kuitenkin äänitetty juuri Kanyen tulevalle albumille. Kuuntele FourFiveSeconds alta.

Lisää luettavaa