Millainen on Grimesin Rihannalle säveltämä uusi biisi, jonka Rihanna lopulta hylkäsi?

09.06.2014

Grimes esitti New Yorkissa tulevalta levyltään kolme uutta biisiä, joista yhden piti alun perin mennä Rihannalle. Nyt tuosta biisistä löytyy katsottavaksi videotallenne.

Teksti: Jari Setälä, kuva: Grimes / 4AD

Kahden vuoden takaisella Visions-albumillaan ja viimevuotisella Flow-keikallaan ihastuttanut kanadalainen elektropop-artisti Grimes suunnittelee julkaisevansa tämän vuoden aikana uuden levyn, jonka biiseistä saatiin pientä esimakua perjantaina Grimesin esiinnyttyä Governor’s Ball -festivaaleilla New Yorkissa.

Grimes esitti tapahtumassa kolme uutta biisiä: David, Sleepwalking sekä Go, joista viimeksi mainitun Grimes ja artisti-tuottaja Blood Diamonds olivat säveltäneet Rihannalle, mutta tähtilaulajatar ei jostain syystä kappaletta itselleen kelpuuttanut.

Tuosta Go-biisin Governor’s Ball -esityksestä on kuitenkin nyt ladattu verkkoon katsojan kuvaama video, joka näkyy alapuolella. Tallenne ei ole laadultaan mikään paras mahdollinen, joten biisistä ei sen perusteella täysin tarkkaa kokonaiskuvaa saa, mutta kyllä biisissä silti vaikuttaisi olevan ihan hyvin koukuttavaa tanssipop-potentiaalia. Kenties biisin hylkääminen oli tässä tapauksessa Rihannan tappio.

Lisää luettavaa