”Moraalittomat teot” toivat porttikiellon – Miley Cyrus saa pyyhkiä yhden maan yli kiertueohjelmastaan

22.08.2014

Kimaltava marihuanapuku ja pumpattava jättipenis olivat liikaa Dominikaanisen tasavallan johtoportaalle.

Teksti: Hanna Karpio

Miley Cyrusin konsertti Dominikaanisessa Tasavallassa on peruttu, uutisoi Consequence of Sound. Hallitus päätti, ettei Cyrusia päästetä maahan esiintymään konsertin sisältämien ”moraalittomien ja maan tapoja vastaan sotivien tekojen vuoksi”. Tällaiset ovat Dominikaanisessa Tasavallassa jopa rangaistavia.

Cyrusin oli tarkoitus esiintyä Santo Domingossa 13. syyskuuta.

Entinen lapsitähti on hämmästyttänyt jo vuosia yllättävällä muodonmuutoksellaan viattomasta nuoresta poptähdestä yltiöseksuaaliseksi vampiksi. Ensimmäinen kohu tuli vuonna 2009 nettiin vuotaneista alastonkuvista, kun Cyrus oli vasta 16-vuotias. Tämän jälkeen Cyrus on noussut lööppeihin niin marihuanan polttamisesta esiintymislavalla kuin liian hävyttömäksi katsotun esiintymisen vuoksi.

Lue muistin virkistykseksi Jami Järvisen raportti Cyrusin taannoiselta Suomen-keikalta täällä. ”Moraalittomat teot” saivat Järvisen riemastumaan: ”Herkkä, viiltävän kaunis Adore You hyrähtää käyntiin. Mileyn ääni on juuri näissä parhaimmillaan. Kamera poimii katsomosta pussailevia pareja, isoja ja pieniä, lavan taustakankaalle. Näky on niin pyhä ja käsittämätön, että on pakko itkeä. On pakko pamahtaa uskoon. On pakko rakastaa koko maailmaa”, kriitikko maalaili.

Lisää luettavaa