Nytkö se on viimein keksitty? Suomalaisyritys väittää keksineensä ihmelääkkeen krapulaan

Jos kokeilet, kokeile omalla vastuulla.

26.08.2016

”Ota yksi tabletti hieman ennen ensimmäisen alkoholiannoksen nauttimista. Ota seuraavat tabletit kahden tunnin välein, niin kauan kuin nautit alkoholia. Nauti virkeästä ja paremmasta olosta seuraavana päivänä.”

Näin väittää Catapult Cat Oy:n sivusto. Sivustolla kerrotaan yhtiöstä seuraavaa:

”Catapult Cat Oy on vuonna 2016 perustettu suomalainen startup-yritys.

Catapult Cat on suomalainen innovaatio, jonka tuotekehitys aloitettiin jo 2010-luvun alussa. Tuotteen valmistuksesta vastaa Catapult Cat Oy:n sopimusvalmistaja, joka on Suomen johtava laatusertifioitu ravintolisien ja terveydenhuollon tarvikkeiden kehittämiseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Patenttihakemus tuotteeseen on vireillä.”

Yrityksen mukaan (ja taas lainataan informatiivisia sivuja) ”Catapult Cat on L-Kysteiiniä sekä C- ja B-vitamiineja sisältävä ravintolisä. Tuote on suunniteltu aikuisille ja käytettäväksi alkoholin nauttimisen yhteydessä. Catapult Cat neutralisoi alkoholin aineenvaihduntatuotteena syntyvän myrkyllisen aineen (asetaldehydi) jo alkoholin nauttimisen aikana ja siten ennaltaehkäisee alkoholin käytöstä aiheutuvat haitalliset henkiset ja fyysiset oireet.”

Sivuilla väitetään, että pillerin avulla darrasta ei enää kärsi, ja elämä se on kuin tanssia vaan jopa dokausiltojen ja niiden keikkakokemusten jälkeen, kun sitä ööliä kului keskivertoa enemmän ja muistikuvat yhtyeistä ovat vähintäänkin hatarat.

Kuuden pillerin paketti maksaa normaalisti 14,90 euroa, mutta nyt sen saa yrityksen verkkosivuilta hintaan 9,90 euroa.

Uskokoon ken tahtoo, mutta jos ihmelääke darraan kiinnostaa, niin klikkaile ja kikkaile itsesi yrityksen verkkosivuille tänne.

Lisää luettavaa