Ennakkokuuntelussa Jaani Peuhun soolodebyytti Tear Catcher – Lauluja kipeistä asioista ja onnen etsimisestä

Jaani Peuhu. Kuva: Kuura Timonen ja Riina Peuhu

Iconcrash-yhtyeestä paremmin tunnettu Jaani Peuhu julkaisee 23. tammikuuta ensimmäisen sooloalbuminsa. Tear Catcher tarjoaa bändisoitinten sijaan elektrosoundeja ja tummanpuhuvaa konepoppia Depeche Moden ja chillwave-yhtyeiden hengessä.

Rumba saa nyt tuoda Peuhun soolon yleisölle ennakkoon kuunneltavaksi. Tarjoukseen kannattaa tarttua, sillä mikäli melankolinen konetunnelmointi noin ylipäätään viehättää, tämä esitys saattaa hyvinkin tarjota elämyksiä. Kokeile alempaa!

”Halusin tehdä levyn, jolla asioista puhutaan suoraan oikeista tunteista oikeilla nimillä, rehellisesti ja rohkeasti. Levyn tekstit ovat läpileikkaus parin vuoden ajanjaksosta. Kipeitä asioita, kasvamista ja eteenpäin jatkamista. Uuden onnen etsintää maailmalta ja jossain vaiheessa ymmärrys siitä että se onni pitääkin tulla itsestään”, Jaani Peuhu kertoo tiedotteessa.

Peuhun keikkakalenteriin ei ole tällä hetkellä merkitty esiintymisiä, mutta kannattaa pitää silmällä miehen Facebook-sivua, josko tilanne korjaantuisi piakkoin.