Unenomaisia tunnelmia ja tujusti suomiräppiä – TV Off esittelee kesän soittolistansa

Pikapuolin toisen levynsä julkaiseva pop-duo TV Off esittelee musiikkimakuaan. Nyt selviää, mitä biisejä kaksikko on viime aikoina diggaillut.

Kuva: Eerikki Pokela

Gracias: Night Shift (DJ Kridlokk remix)
Hienosta originaalista on väännetty vielä hienompi remix. Kridlokk on tän hetken mielenkiintoisimpia kotimaisia tekijöitä tinkimättömällä tyylillään. Joku tossa Memphis-räpistä lähtöisin olevasta tyylissä vaan iskee tosi lujaa, vaikka tässä remiksissä soundimaailma onkin jo kehittynyt ihan omaan suuntaansa. Biisissä on tosi unenomainen fiilis,
ja video on myös visuaalisesti todella kova.

Santigold: Disparate Youth
Santigoldin vuonna 2008 julkaistu eka albumi iski tosi kovaa raikkaalla meiningillään, ja sitä on tullut kuunneltua tasaisesti siitä lähtien. Siksi toista albumia kohtaan olikin aikamoiset odotukset. Toka albumi ei harmi kyllä iskenytkään oikein ollenkaan, mutta tämä biisi sai kyllä täyden huomion heti ekasta kuuntelukerrasta. Taas rytmisesti mielenkiintoista kamaa, ja tietty Santigoldin laulu nyt on ihan omaa luokkaansa. Jotenkin biisistä kuuluu heti ekoista tahdeista asti, että nyt on hyvä meno!

Noah Kin: the:passion
Noah Kin on yksi mielenkiintoisimpia tyyppejä Suomessa tällä hetkellä. Älytön tyylitaju ja taito, ja jätkä on vielä tuottanut itse albuminsa alusta loppuun. 9fngrs ei oo ehkä helpoimpia albumeita, mutta se on ihan tajuttoman mielenkiintoinen. The:passion taitaa olla ”normaalein” kappale levyltä, välillä mennään tosi taiteeksi mutta hyvällä maulla. Siistiä nähdä, mitä artistista kehittyy jatkossa.

Woodkid: Run Boy Run
Tyyppi tekee itse omat videonsa, ja ne ovat ihan mielettömän näköisiä! Myös Lana Del Reyn videot ovat herra Woodkidin tuotantoa, mutta musikaalisesti Woodkid vie kyllä voiton. Tässä on sitä ihanaa unenomaisuutta, joka selvästi on joku juttu tällä hetkellä meille.

ASAP Rocky: Goldie
Me kuunneltiin ASAPia koko meidän 30 Seconds To Mars -lämppärirundin ajan on repeat! Vaikka me oltiin väsyneitä monen tunnin automatkoista ja unottomista öistä, silti autossa oli juhlat tän artistin ansiosta. Se oli ehkä hauskin reissu ikinä, ja ASAPista tulee aina se hauskanpito ja väsynyt autoläppä mieleen. Flow’ssa live ei ollut ehkä niin kova kun olisi toivonut, mutta me toivottiinkin, että siellä ois ollut joku 20 henkeä lavalla ja hullu meno. Hienoja biisejä porukka väsää joka tapauksessa levyille.TV Offin The Writing On The Wall Eels in My Pants julkaistaan 31. elokuuta. Katso L.O.V.E.-singlen video tästä.