Varoitus: Cosmo Jones Beat Machinen kokkikoulu saattaa viedä mielenterveytesi

Kuvakaappaus videosta

Näin siinä käy, kun ei ole varovainen.

Pyysimme Cosmo Jones Beat Machinen Pekka Pirttikankaalta videolistan, hän sai itse vaikuttaa aiheeseen. Hän halusi listata kokkausaiheisia videoita.

Nyt maailmamme ei ole entisensä. Varoitus: listaus sisältää aineistoa, joka ei sovellu alle 18-vuotiaille tai heikkohermoisille.

1. ”Kokkelivekkulit Bablo ja Ransu. Olen sanaton.”

2. ”Valtaosa yhtyeemme jäsenistä on edelleenkin savolaislähtöisiä, joten savolais–ranskalainen iloittelu, jossa naitetaan kala ja kukko yhteen, sopii tähän kuin neulepuikko mummon silmään.”

3. ”Haluatko mereneläväsi tuoreena?”

4. ”Hurrikaani Harri! Mahtava unhoitettu Screaming Jay Hawkins -henkinen Okeh-artisti historian hämäristä. Nerokas tarina kuolemaantuomitun viimeisestä ateriatoiveesta. Enjoy!”

5. ”Liquid Slam & Pizza Pigskins for you youngsters.”

6. ”Mysteerihipit kokkaa lokkia kivellä ja energiahyytelöä.”

7. ”Innanen-vainaa kummittelee. Ensi kertaa altistuin tälle nuoressa, herkässä iässä kun ensimmäisen cosmolevyn tiimoilta rundattiin Radiopuhelinten lämppärinä ja Jarno Mällinen saastutti mieleni kasettiharvinaisuudella, josta löytyi Martti-sedän rivoimmat rallit.”

8. ”Steelkitaran kurko Hop Wilson, ja kai tässäkin jostain lintusesta nautitaan, kun kappaleen ainoat lyriikat ovat: ’chicken stuff’.”

9. ”Heinäsirkkatorilloja? Mieluusti testais. Nostattavat musat kohottaa ankean näköisen kuvamateriaalin uusiin sfääreihin.”

10. ”Grillijuhlat New Orleans tyyliin. Parasta rock’n’roll-tykitystä.”