Arvio: Reino Nordin näyttää Bongo Rockilla, miten oikeaoppinen hurmuri laulaa

10.01.2015

”Kylläpä kelpaa. Reino Nordin on tehnyt levyllisen musiikkia, jota voi kuunnella läpeensä nyökytellen ja hymyillen”, kirjoittaa Heini Strand arviossaan.

Arvio on julkaistu Rumbassa 10/14.

Reino Nordin: Bongo Rock
Monsp
4stars

Ilomielinen ja irtonainen.

bongorockKylläpä kelpaa. Reino Nordin on tehnyt levyllisen musiikkia, jota voi kuunnella läpeensä nyökytellen ja hymyillen. Bongo Rock on paitsi Reinon kolmas levy myös Nordinin ja dj Herkuleksen tuotantoduon nimi.

Sattumaako? Ehei. Nordinin aiemmat levyt on tehty bändipohjalta, mutta Bongo Rock on pelkästään Nordinin ja Herkuleksen eli Henrik Suhosen käsissä. Tai no, onhan levyllä liuta vierailijoita Siiri-siskosta Stepaan. Levyn saumaton soundi on kuitenkin tehty Nordinin ja Suhosen ystävyydestä ja yhteistyöstä. Mikä toimii keikoilla, toimii nyt myös levyllä. Kokonaisuus on hyvällä tavalla irtonainen ja ilomielinen.

Levyn biisit ovat kaikki eheitä ja hitihköiksi sopivia. Hienoimmin soivat jo singleiksi irrotetut Viereen (ft. Paperi-T) ja Sun kaa (ft. JV). Molemmissa biiseissä räppärit tarjoavat hempeilylle hyvää vastakohtaa, vaikkei Nordinin lepertelyssäkään mitään vikaa ole. Todellisen hurmurin tunnistaa siitä, että vaikka hän lurittelee koko joukolle, tuntuu kuin hän laulaisi juuri sinulle.

Heini Strand

Lisää luettavaa