”Destiny’s Child ei jää tahmeilemaan siirappimeressä” – Beyoncén entisen yhtyeen debyyttilevy 20 vuotta

Albumi ei vielä tuonut läpimurtoa, mutta oli "kutusoulia suomalaistakin makua miellyttävällä poljennolla".

Beyoncé tekee viikonloppuna paluun esiintymislavalle. Coachella-esiintymisen ympärillä on vellonut ties minkälaista huhua. Niistä yksi on liittynyt Beyoncén ex-yhtyeeseen Destiny’s Childiin.

Twitter-salapoliisit ovat kaapineet somesta vihjeitä, joiden mukaan Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin lisäksi yhtyeen alkuperäisjäsenet LeToya Luckett ja LaTavia Robertson olisivat mukana Beyoncén esiintymisen aikana tapahtuvassa comebackissa.

Aika olisi otollinen, sillä Destiny’s Childin debyyttilevyn julkaisusta tuli juuri kuluneeksi 20 vuotta. Levy ei ollut vielä jymymenestys, mutta kuitenkin myi platinaa Yhdysvalloissa. Läpimurtoa edeltäneeltä levyltä löytyy yhtyeen ensimmäinen hitti tai hitit: No, No, No (Part 1) ja Wyclef Jeanin tähdittämä No, No, No (Part 2).

”No, No, No Part 2:ssa on nerokkaan synkooppirytmin ansiosta vetävä meininki ja soulin henki kunnossa”, Rumban levyarviossa todettiin keväällä 1998. Konsta Klemetti kirjoitti 20 vuotta sitten, että albumi sisältää ”kutusoulia suomalaistakin makua miellyttävällä poljennolla”. Lue koko arvio alta.

Jää nähtäväksi, pääsevätkö Beyoncén entiset bändikaverit ääneen Coachellassa. Kalifornialaisfestivaalin tapahtumia voi seurata suorana myös kotisohvalta. Beyoncén konsertti striimataan Youtubessa ja lähetys alkaa sunnuntaina 15.4. kello 9.05 Suomen aikaa.