Michael George – Twentyfive (dvd)

Poptähden ehtymätöntä sex appealia neljännesvuosisadan ajalta.

George Michaelilla on takanaan 25 vuotta musiikkibisneksessä. Videokokoelma Twentyfive juhlistaa mittavaa uraa 40 musiikkivideon voimin.

Tupla-dvd käynnistyy Wham!-yhtyeen hittien videoilla, joissa kamera kiertää kaukaa Andrew Ridgeleyn ja keskittyy tarkemmin miesmallimaisen Michaelin uljaisiin piirteisiin.

Michaelin sooloura on vaihdellut pehmoballadeista funkahtavaan tanssipoppiin, mutta videoiden konseptiin on tehty harvoin poikkeusta. Kuvissa keikistelee seksikkäällä sängellä varustettu Michael edestä, takaa ja mistä milloinkin.

Ongelmainen poptähti on tunnetusti altis skandaaleille. Vuoden 1998 Outside-video parodisoi hänen pidätystään siveettömästä käytöksestä julkisessa wc:ssä. Myöhemmin on tullut tietoon, että housut eivät ole pysyneet yleisillä paikoilla jalassa sen koomminkaan.

Michaelista voi olla monta mieltä, mutta laulajana hän on poikkeusyksilö. Dvd:ltä löytyy jämä-Queenin kanssa livenä vedetty Somebody to Love, jossa Michael osoittaa yltävänsä taidoissa miltei herra Mercuryn tasolle.