”On vain yksi vuoden mamu” – haastattelussa Prinssi Jusuf ja Ruudolf

20.05.2016

Haastattelimme vuosi sitten Ruudolfia hänen perustettua levy-yhtiönsä Lihamyrskyn. Nykyisin lafkan kiinnityksiin kuuluvat Prinssi Jusuf, Musta Barbaari, Seksikäs-Suklaa, Särre ja tietysti Ruudolf itse. Vuoden aikana on saatu muutamia singlejulkaisuja sekä Särren kokopitkä Ei riitä.

Lihamyrsky käynnisti kolme viikkoa sitten kampanjan, joka kantaa nimeä Tumma toukokuu. Kampanjan aikana on jo julkaistu kaksi kappaletta ja tänään vuorossa on kolmas. Seksikäs-Suklaa ja Dosdela vastasivat ensimmäisestä julkaisusta kappaleella Niiku97. Lue siitä lisää täältä. Toisena julkaisuna toimi Seksikkään Suklaan reggaeton-henkinen Bandida. Kappaleessa on mukana myös VG+.

Tänään on vuorossa Tumman toukokuun kolmas osa, Prinssi Jusufin ja Mustan Barbaarin julkaistaessa uriensa ensimmäisen yhteiskappaleen Vuoden mamu. Vuoden mamu kertoo nimensä mukaisesti vuoden mamun elämästä, mutta siinä käsitellään myös Niiku97:n tavoin vakavia aiheita, unohtamatta kuitenkaan artisteille tyypillisiä onelinereita. Prinssi Jusufin basso saa Timo Soinin hytkymään ja Mustan Barbaarin versessä aina yhtä rakas armeijakaan ei jää ilman mainintaa: ”Joo mäkin hangessa makasin, kun oli kylmä kuin pakastin. Muistan kun Abdi RK:n latasi ja huusi: Karjala takasin!”

Otimme Ruudolfiin ja Prinssi Jusufiin yhteyden ja kysyimme kuulumiset. Haastattelusta selviää, että onko Prinssillä jo morsian ja onko Ruudolfilta odotettavissa piakkoin uutta materiaalia. Kuuntele energinen kappale haastattelun alapuolelta.

Ruudolf, Mistä Tumman toukokuun idea sai alkunsa?
”Tummilla pojilla oli biisejä jonossa melkein julkaisukunnossa, niin kelasin et jos ne laittais sit kampanjanomaisesti putkeen ulos.”

Tuleeko Lihamyrskyltä jotain erikoista myös kesällä?
”Kesällä voi olla vähä hiljaisempaa julkaisujen suhteen, mutta on mahdollista että tulee faneille toisenlainen ylläri. Jotain siihen suuntaan, että kuka vaan saattaa saada Lihamyrskyn himaansa esiintymään.”

Edellisestä Ruudolfin julkaisusta on kulunut jo pieni tovi. Onko sitä luvassa lähiaikoina?
”Ei ole luvassa lähiaikana.”

Prinssi Jusuf, Millaista on Vuoden mamun arki?
”Vuoden mamun arkeen kuuluu kaikenlaista. Tutkia uutta musaa, perheen auttamista, kirjoittaa uusia ideoita, olla aina valmiustilassa mennä studioon. Treenata, nähdä ystäviä ja mennä keikoille. Pelata koko yön läpi sotapelejä.”

Kerroit aikoinaan Lyömättömien lähetyksessä, että levy on tulossa. Miltä tilanne levyn suhteen näyttää nyt?
”Levy valmistuu hyvää tahtia. Ei liian nopeasti eikä liian hitaasti. Mulla on tosi hyvä olla tällä hetkellä levyn kanssa. Koitan kehittyä koko ajan kirjoittamisen suhteen, samaan aikaan kun Asfalttisoturi mentoroi.”

Biisissä mainitaan, ettei tiedä kenelle naiselle soittaisi ensimmäisenä. Onko prinssin morsian vielä hakusessa?
”Ei oo vielä naista joka seisoisi tässä vieressä, mutta oon tutustunut hienoihin naisiin. Kyllä se aikanaan löytyy.”

Miten kaiken haipin pystyy kestämään?
”En osaa arvioida kuinka iso haippi mulla on. Sitä paitsi, kun sitä osaa käsitellä terveellä mielellä, uskon, että sitä ei tarvitse kestää vaan pikemminkin siitä voi nauttia. Mulla on perhe ja ystävät tosi lähellä. Lihamyrsky tukee kaikissa asioissa mitkä mua kiinostaa. Jos ihmiset tykkää susta ja tykkää siitä mitä teet, niin mun on esimerkiksi luonnollista olla ihmisten lähellä.”

Lisää luettavaa