Kansa iloitsee: Vaasankadulla nautitaan pian Sorbuksen riemuista

Viittaamme otsikolla tietenkin 18. tammikuuta avattavaan taidegalleria Sorbukseen, joka käynnistää toimintansa kelpo avajaisfestareilla.

Kuva: Oukkidouppi

Hiljattain lopettaneen Kingi Kongi -gallerian paikalle Vaasankatu 15:een avataan tämän viikon perjantaina 18. tammikuuta taidegalleria Sorbus. Ja sehän on helkkarin hyvä uutinen, kun mesta vielä saatetaan käyntiin päälle viikon kestävän avajaisfestarin avulla.

Festivaaliohjelman voit katsoa Sorbuksen verkkosivuilta. Dxxxa D:n, Talmud Beachin, Jeesus Arimatialaisen ja kumppaneiden keikkojen joukosta pistää silmään erityisesti sunnuntaina 20.1. järjestettävä vinyylilevykaiverrus-tapahtuma, jossa kuka tahansa voi kaiverruttaa oman biisinsä tai ainakin äänensä vinyylilevylle. Komppisoittimen voi tuoda mukana, mutta myös paikan päältä löytyy kitara. Hintaa klo 14–21 hyödynnettävissä olevalla riemulla on 5 euroa per biisi.

Edellisenä päivänä 19.1. Sorbuksessa ihmetellään rap-kollektiivi Oukkidoupin keikan lisäksi ryhmän musiikkivideoita. Apostol Salonen on toiminnassa mukana. Ja tätä settiähän niissä videoissa riittää: