10 000 euroa kiusaamisen vastaiseen kampanjaan – Helsinki Pride on Sannin hyväntekeväisyyskohde

Coca-Cola lahjoittaa rahaa Sannin valitsemalle kohteelle.

25.02.2020

Sanni on aloittanut Coca-Colan kanssa yhteistyön, jonka tavoitteena on edistää rakentavaa ja yhdevertaista keskustelukulttuuria Suomessa. Muut kampanjan tähdet ovat tubettajia, Mmiisas ja Ilaripro. Kukin heistä on valinnut kohteen, jolle Coca-Cola lahjoittaa 10 000 euroa.

Sannin valitsema hyväntekeväisyyskohde on Helsinki Pride -yhteisö. Lahjoituksella sateenkaarinuoret toteuttavat kiusaamisen vastaisen kampanjan Suomen kouluihin.

Sanni on puhunut kokemastaan koulukiusaamisesta muun muassa ollessaan Vain elämää -ohjelmassa. Hänestä on tärkeää, että jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä ja toteuttaa unelmiaan ilman, että joutuu syrjityksi tai kiusatuksi

”Oli syy mikä tahansa, kiusaaminen on aina väärin. Luin uutisen, jossa kerrottiin, että joka viidettä sateenkaarinuorta kiusataan koulussa – joka viikko. Ja ihan vaan sen takia, että joku on just sellainen kuin on. Mitä jos pysähtyisimme miettimään, mitä nuorelle tapahtuu, jos hän ei saa olla sellainen kuin on? Tai jos koettaisimme joskus asettua toisen ihmisen kenkiin ja unohtaa ennakkoluulomme”, Sanni kommentoi.

Sanni kehottaa ihmisiä pohtimaan, mitä toinen oikeasti tuntee. Hän kertoo tietävänsä, miltä tuntuu, kun joku huutelee perään tai osoittelee sormella.

”Mitä jos sun perään huudeltaisiin, koska sä oot… sä? Mitä jos et saisi olla just sellainen kuin oot? Voisimmeko kohdata toisemme sellaisina kuin oikeasti olemme? Meillä kaikilla on siihen yhtäläinen oikeus. Se ei ole keneltäkään pois.”

Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkilan kohde on Mieli ry ja Ilaripron eli Ilari Hakalan kohde on Hope ry.

Lisää luettavaa