1980-luvun klassikkokaksikko vetää kesällä keikkoja Euroopassa – hinnat toivottavasti eri luokkaa kuin Will Smithin Suomi-visiitillä

Tämä kaksikko Suomeen, kiitos!

The Fresh Prince eli Will Smith ja DJ Jazzy Jeff heittävät keikan Livewire-festivaaleilla Blackpoolissa ensi kesänä.

Kaksikko tapasi tosensa 1980-luvulla. Yhteistyöstä seurasivat jättihitit Parents Just Don’t UnderstandSummertime sekä Boom! Shake The Room. Musiikin lisäksi kaksikko työsti ihanaakin ihanamman The Fresh Prince Of Bel Air -komediasarjan.

The Fresh Prince ja DJ Jazzy Jeff julkaisivat yhteensä viisi albumia, joista viimeisin ilmestyi vuonna 1993. Sen jälkeen Will Smith keskittyi soolouraansa sekä näyttelemiseen, ja lopputuloksen tietävät varmaankin kaikki: megatähtihän Will Smith nykyään on.

Kaksikko on heittänyt silloin tällöin keikkoja ”hajoamisensa” jälkeenkin, ja nyt heidät voi nähdä yhdessä ainakin Blackpoolissa tänä vuonna. Myös Glastonburyn keikasta on huhuiltu.

Liput keikoille ovat toivottavasti hieman halvempia kuin Suomessa: Will Smith esiintyy Helsingissä Nordic Business Forum -seminaarissa, kuten kerroimme jo aiemmin täällä. Liput tuonne maksavat 1 200 euroa.