2000-luvun alun teinipopsensaatio tekee paluun – yhtye julkaisi ensimmäisen kappaleensa kuuteen vuoteen

Jonas Brothers julkaisi uuden kappaleen.

03.03.2019

2000-luvun alun teinipopsensaatio Jonas Brothers on tehnyt paluun. Kolmesta veljeksen, Kevin 31, Nick, 26, ja Joe Jonasin, 29, muodostama yhtye julkaisi nimittäin perjantaina ensimmäisen yhteiskappaleensa kuuteen vuoteen. Heidän viimeisin yhtyeenä julkaisemansa kappale on vuonna 2013 julkaistu First Time.

Uusi kappale on nimeltään Sucker ja se on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa sekä katsottavissa musiikkivideon kera tämän uutisen lopusta. Videolla esiintyvät myös kaikkein kolmen puolisot Danielle Jonas, Priyanka Chopra sekä Sophie Turner.

Jonas Brothers on julkaissut urallaan kaikkiaan neljä studioalbumia, joista viimeisin on vuonna 2009 julkaistu Lines, Vines and Trying Times. Sen lisäksi yhtye on julkaissut singlejä sekä soundtrack-albumeja esimerkiksi Disney Channelin Camp Rock -elokuviin liittyen.

Jonas Brothersin hajoamisen jälkeen Nick Jonas jatkoi soolouralle. Myös Joe Jonas on julkaissut sooloalbumin ja tehnyt sen jälkeen musiikkia DNCE-yhtyeen riveissä. Yhtye on tunnettu esimerkiksi kolmen vuoden takaisesta hitistään Cake by the Ocean. Kevin Jonas ei puolestaan jatkanut uraa musiikin parissa.

Lisää luettavaa